Populaire Switch game nu al in de aanbieding voor laagste prijs ooit

News
donderdag, 15 december 2022 om 7:30
pexels kerstboom 250177f1638375937
Het regent kortingen in aanloop naar kerst! Nu is er een Nintendo Switch game gespot voor tien euro onder de adviserende verkoopprijs. Het gaat hier om Splatoon 3.
Splatoon 3 zag het levenslicht op 9 september dit jaar. De vrolijke shooter waarbij je schiet met klodders verf kreeg van ons een welverdiende 9 in de Splatoon 3 recensie. Hoewel deze game dus vrij recent is uitgekomen, heeft Coolblue het spel in de aanbieding gezet voor 44,99 euro.
Nintendo games zijn niet vaak in de aanbieding. Vaak hangt er toch een prijskaartje aan van 55 euro. Tijdens Black Friday waren meerdere Nintendo games wel in de sale, maar dat was van korte duur en duurde zeker niet de hele Black Friday week. Helaas is het voor alsnog wel de enige Nintendo game die zo'n korting kent bij Coolblue.
In onze recensie eerder dit jaar waren wij erg positief over de geweldige singleplayer modus die hele toffe levels kent. Al kan de game ook multiplayer gespeeld worden. Vlak voor de release kwam Nintendo nog met een speciale editie van de Switch, namelijk een OLED versie met een Splatoon thema. Deze is inmiddels uitverkocht. Wel is de normale witte Swich OLED te koop en zelfs in de aanbieding.
Ga jij cadeaus kopen met kerst of stiekem voor jezelf? Laat het ons weten in de comments.

Populair Nieuws