Functie voor Cyberpunk 2077 tijdelijk verwijderd

News
woensdag, 14 december 2022 om 18:00
cyberpunk 2077 artf1592823238
CD Projekt Red verwijderde gisteren een functie uit Cyberpunk 2077 voor alle versies van de game. Dit heeft invloed heeft op alle spelers van de RPG op PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X. Gelukkig is de functie in kwestie niet essentieel voor de ervaring en het verwijderen ervan belemmert de game niet. Het gaat om een levenskwaliteitsfunctie die vooral spelers die zich zorgen maken over het verliezen van hun saves, zullen missen.

Voorzorgsmaatregel

Met behulp van het officiële Twitteraccount van CD Projekt Red Support liet de Poolse ontwikkelaar weten dat gisteren de cloudupload van de autosave uit het spel zal worden verwijderd. Handmatige saves worden nog steeds geüpload naar de cloud, maar autosaves niet. Volgens CD Projekt Red is dit een voorzorgsmaatregel voor de release van de volgende The Witcher 3 update deze week.
Zoals staat aangegeven gaat het om een tijdelijke verwijdering, maar op dit moment is er geen tijdlijn voorzien waarop het opnieuw wordt ingeschakeld. Voor zover we weten kan het volgende week of volgende maand zijn.
Cyberpunk 2077 is een actie-avontuur game in een open wereld. Het spel speelt zich af in megapolis Night City. Je stapt in de schoenen van een cyberpunk-huurling die verwikkeld is in een gevecht om te overleven. De game is verbeterd met next-gen in gedachten en bevat nieuwe gratis content. Pas je personage aan je speelstijl aan terwijl je klussen aanneemt, je reputatie opbouwt en upgrades ontgrendelt. De relaties die je aangaat en de keuzes die je maakt vormen het verhaal en de wereld om je heen.
Cyberpunk 2077 is beschikbaar via pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X.