Bol pakt flink uit met korting op gaming laptops van Lenovo

News
dinsdag, 14 mei 2024 om 17:00
lenovo 006f1653375254
Gaming laptops kunnen behoorlijk prijzig zijn. Maar momenteel kan je honderden euro’s besparen op een nieuw model dankzij een sale bij Bol.
Jarenlang zijn gaming laptops een beetje een ondergeschoven kindje geweest ten opzichte van gaming PC’s. Hoewel een laptop namelijk vaak grafische kaarten had die leek op dezelfde versie als de grote broer, was dat niet daadwerkelijk het geval. Laptops kregen namelijk een M-model met een stuk minder kracht aan boord.
De laatste jaren is daar verandering in gekomen en kunnen laptops aan de slag met nagenoeg dezelfde kracht als een PC. En dat is niet het enige dat er is veranderd. Zo zijn gaming laptops nu vaak ook uitgerust met schermen met een hoge refresh rate of nieuwe technologieën. Denk bijvoorbeeld aan OLED- of MiniLED-schermen, waardoor games er een stuk indrukwekkender uitzien dan voorheen.

Gaming laptop met korting scoren

Die upgrades moeten natuurlijk wel ergens van worden betaald en dus zijn de prijskaartjes voor gaming laptops ook gestegen. Je bent al snel een paar duizend euro kwijt voor een gaming laptop en dat heeft niet iedereen zomaar even in de spaarpot zitten. Maar gelukkig kan je momenteel veel geld besparen.
Bol is namelijk bezig met een sale op gaming laptops van Lenovo, waaronder gloednieuwe modellen met krachtige hardware. Wij hebben de beste deals hieronder voor je op een rijtje gezet.
Naast deze deals zijn er ook nog meer mooie aanbiedingen te vinden bij Bol. Check hier het volledige overzicht van gaming laptops die je met korting kan scoren.