Populaire piratenserie gecanceld door HBO, maar fans accepteren het niet

News
vrijdag, 12 januari 2024 om 16:30
rhys darby taika waititi 3f1649943713
De populaire piratenserie Our Flag Means Death stopt ermee na twee seizoenen, nadat HBO de show heeft gecanceld. Maar fans zijn nu een actie gestart om daar een stokje voor te steken.
Het lukt HBO vrijwel elk jaar om meerdere toppers af te leveren. Zo is de zender en streamingdienst afgelopen jaar gekomen met The Last of Us en het geprezen laatste seizoen van Succession. Ook heeft de populaire piratenserie Our Flag Means Death een tweede seizoen gekregen.
Maar opvallend genoeg heeft HBO deze week besloten om toch de stekker uit de show te trekken. Dat heeft David Jenkins, de showrunner van Our Flag Means Death, bekendgemaakt via Instagram. Een woordvoerder van Max, zoals HBO Max heet in de Verenigde Staten, zegt wel dat het bedrijf ‘trots is op de hilarische, vrolijke en oprechte verhalen die verteld werden in de serie’.

Fanbase komt in actie

Ook de trouwe fanbase van Our Flag Means Death wordt bedankt door Max en David Jenkins en diezelfde community is nu in actie gekomen. Zij willen namelijk dat er nog een waardige afsluiter komt voor de serie en de personages in de show.
Binnen de kortste keren is een website genaamd Renew as a Crew opgericht, om een campagne op te zetten om te zorgen voor een nieuw seizoen voor Our Flag Means Death. In minder dan twee dagen tijd zijn er al meer dan 30.000 handtekeningen verzameld voor de campagne.

Populair Nieuws