Populaire game van begin dit jaar nu met korting te scoren

News
woensdag, 16 augustus 2023 om 13:00
ps5 controller xbox series xf1619595169
Meestal moet je een tijdje wachten voor nieuwe games met korting te vinden zijn. Toch is de populaire game Star Wars Jedi: Survivor, die pas een paar maanden uit is, nu al met korting te vinden.
Star Wars Jedi: Survivor is het vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order en speelt zich vijf jaar later af. Spelers neme opnieuw de rol van hoofdpersoon Cal Kestis op zich, een jonge Jedi. Cal is nog steeds op de vlucht voor de Empire tot hij een groot geheim ontdekt op de grotendeels vergeten planeet Koboh.
XGN gaf de game een 9.5. In onze review schreven we het volgende:
‘’Al met al mag het duidelijk zijn dat Star Wars Jedi: Survivor een succesvolle en waardige opvolger is van Jedi: Fallen Order die op tal van vlakken haar voorganger overstijgt. Meer vrijheid in de manier waarop je vecht, hoe Cal oogt en hoe je je tijd spendeert, zijn allemaal welkome toevoegingen boven op een verhaal dat naar zoveel meer smaakt. Met deze cast aan karakters wil je gewoon meer tijd spenderen.’’

Scoor Star Wars Jedi: Survivor met korting

Wil je dit avontuur zelf aangaan, kun je de game bij Bol.com nu met korting scoren. Het gaat om iedere versie van de game: PlayStation 5, Xbox Series X/S en Windows. Ook de PlayStation 5 Deluxe Edition is in de aanbieding.

Populair Nieuws