Pokémon Scarlet & Violet Switch OLED onthuld

News
donderdag, 08 september 2022 om 9:00
Er zijn wat minder speciale uitgaves van de Switch dan van bijvoorbeeld de 3DS, maar dit najaar lijken ze binnen te stromen. Na de speciale Switch OLED voor Splatoon 3 is het nu de beurt aan een andere grote release, namelijk Pokémon Scarlet en Violet.
Er is goed nieuws voor Pokémon-fans die willen upgraden naar de Switch OLED. Je hebt nu namelijk een excuus in de vorm van een speciale uitgave van de console. Nintendo en Game Freak hebben de handen ineengeslagen om een Switch helemaal in het teken van Pokémon Scarlet en Violet te zetten.
Dat wil zeggen dat je op de voorkant van het dock een illustratie vindt van Koraidon en Miraidon, de legendarische Pokémon van de games. Op de Switch zelf zijn de starters Sprigatito, Fuecoco en Quaxly afgebeeld. De Joy-Cons zijn, hoe kan het ook anders, scharlaken en violet, met elk het log van de academie waar je personage in de betreffende game studeert.
Net als met Splatoon 3 is deze speciale uitgave van de Switch al vóór de games verkrijgbaar. De console ligt op 4 november in de winkel. Pokémon Scarlet en Violet verschijnen twee weken later op 18 november.

Ook nieuwe Pokémon Scarlet & Violet trailer getoond

De aankondiging van deze nieuwe Switch OLED ging gepaard met een nieuwe trailer voor Pokémon Scarlet en Violet. Hierin zijn onder andere het slechte team van de game onthuld en zijn de verhaallijnen die je kunt volgen naast de Gym Challenge uit de doeken gedaan. De trailer is hierboven te zien.

Populair Nieuws

Laatste Reacties