Pokémon Scarlet en Violet spelers willen hun geld terug

News
dinsdag, 22 november 2022 om 10:30
pokemon scarlet violet coverf1660819726
Pokémon Scarlet en Violet is sinds vorige week uit, maar de game kent veel technische problemen. Spelers vragen nu dan ook massaal hun geld terug van Nintendo.
Ontwikkelaar Game Freak heeft ervoor gekozen om een stap verder te gaan met Pokémon Scarlet en Violet. Het is namelijk de eerste game in de main series van de extreem populaire franchise met een echte open wereld. Dat komt alleen wel met de nodige concessies.
Pokémon Scarlet en Violet hebben namelijk last van veel technische problemen. Zo hebben de games een lage framerate, veel pop-in en dan zijn er ook nog eens talloze bugs en glitches. Het is dan ook niet zo vreemd dat spelers niet blij zijn met de performance van de nieuwe Pokémon games.

Refunds aanvragen voor Pokémon Scarlet en Violet

Op Reddit wordt er dan ook veel geklaagd en er zijn veel spelers die hun geld terug willen hebben van Nintendo en The Pokémon Company. Dat meldt The Gamer. Er zijn dan ook spelers die succesvol een refund hebben aangevraagd voor de game, maar niet iedereen is zo succesvol. Nintendo Duitsland geeft namelijk geen refund voor Pokémon Scarlet en Violet. Of het in Nederland een mogelijkheid is, is nog de vraag.
In onze review van Pokémon Scarlet en Violet wordt de grootse open wereld, de drie verhaallijnen en de Terastallizing-mechanic geprezen. Anderzijds hebben we ook veel kritiek op de technische performance van de games.