‘Pokémon Legends: Arceus gebruikt Nintendo’s nieuwe online netwerk’

News
vrijdag, 21 januari 2022 om 9:00
pokemon legends arceusf1614608120
Vlak voor de release van Pokémon Legends: Arceus zijn er al veel beelden en details over de game gelekt. Zo weten we nu ook dat de nieuwe Pokémon-game gebruik zal maken van Nintendo’s nieuwe online netwerk.
Pokémon Legends: Arceus zal gebruik maken van Nintendo’s nieuwe online netwerk, genaamd NPLN, meldt Twitter-gebruiker @thomasnet_mc. Dit netwerk zal ervoor zorgen dat er een stabielere internetverbinding is tijdens het spelen van de game. Hoewel de game niet volledig online kan worden gespeeld, heeft hij wel, net zoals voorgaande Pokémon games opties om via het internet Pokémon te ruilen.
Als je je afvraagt hoe Thomas deze informatie kan hebben: er zijn al veel aspecten van Pokémon Legends: Arceus online gelekt, waaronder screenshots en gameplay. Dit komt omdat sommige mensen hun exemplaren van de game vroeg hebben ontvangen en soms doorverkopen op internet. Slecht nieuws dus, voor wie zonder spoilers van de game wil genieten.
Verder legt Thomas ook uit waarom Pokémon Legends: Arceus mogelijk NPLN zal gebruiken. Zo vertelt hij in een Tweet dat de game een functie heeft genaamd Lost and Found. Met deze functie kunnen spelers verloren voorwerpen die ze tijdens hun reis vinden via het internet teruggeven aan andere spelers in ruil voor 'merit points'.

Internet staat vol spoilers

Twitter is de afgelopen week helemaal los gebarsten met verschillende spoilers uit de game. Zo deelde het Twitteracount Centro Leaks massaal beelden die online werden ingestuurd. Zo zou de game grote veranderingen hebben doorgevoerd en is het nu volkomen duidelijk dat de game uitsluitend singleplayer is.

Pokémon Legends: Arceus is vanaf 28 januari beschikbaar op de Nintendo Switch.