'Call of Duty 2023 maakt terugkeer naar Black Ops'

News
maandag, 08 november 2021 om 17:30
call of duty black opsf1587540638
In een nieuwe lek van Call of Duty 2023 blijkt dat de game zich al toevoegen aan de Black Ops-serie en ontwikkeld wordt door Treyarch.
RalphsValve lekt vaak details over de nieuwe Call of Duty game, zo heeft hij gisteren gedeeld dat Call of Duty 2023 weer een Black Ops zal worden. Hij beweert ook dat de game in de nabije toekomst zal komen. Ralph zegt verder dat de game erg veel zal lijken op Battlefield 2042 die binnenkort uit zal komen.
In een driejarige studiocyclus tussen Sledgehammer, Infinty Ward, Raven Software en Treyarch, lijkt het nu de beurt te zijn aan Treyarch op te werken aan de volgende Call of Duty game. De ontwikkelaar staat voornamelijk bekend om haar Black Ops-games. Hierdoor is de kans groot dat de nieuwe Call of Duty weer een terugkeer maakt naar de Black Ops-serie.

Geen Jetpacks in nieuwe Call of Duty Black Ops

Een andere bekende leaker, Tom Handerson laat weten dat je misschien iets langer moet wachten op de terugkeer van de jetpacks en andere futuristische functies in de game. Handerson beweert namelijk dat speler nog een tijdje met "laarzen op de grond" staan. De jetpacks waren een aantal jaren een vaste waarde in de Black Ops-serie, maar blijkt nu niet te verschijnen in het volgende deel.
De release van de game is nog ver weg, dus het kan zo zijn dat er nog veel gaat veranderen aan de game. Studio's hebben wel vaak de neiging om zo vroeg mogelijk te werken aan een game om haar belangrijkste aspecten te perfectioneren. Of de geruchten over de aankomende Call of Duty kloppen is nog niet bekend.

Populair Nieuws