PlayStation Store Voorjaarsaanbiedingen van start met lekker veel voordeel

    Het is lente en dus tijd om de kast op te ruimen en met een voorjaarsschoonmaak te beginnen. Daarbij is het tijd voor lekker veel lentedeals. Sony is namelijk begonnen met de voorjaarsaanbiedingen in de PlayStation Store. De kortingen lopen op tot 60 procent!

    Als je al een tijdje zit te wachten op een aanbieding van een toffe game, dan is de kans best groot dat deze nu in de voorjaarsaanbiedingen van Sony voorbij komt. De lente is afgetrapt en dat is voor Sony reden genoeg om dikke games flink af te prijzen in de PlayStation Store. Neem bijvoorbeeld de Kingdom Hearts All-in one Package voor 32,99 euro of Ace Combat 7 voor 24,99 euro. En er is veel meer in de aanbieding. Wij doen een greep uit de selectie:

    PlayStation Store Voorjaarsaanbiedingen bevatten ook weekdeals

    Dit zijn alvast vijftien deals die je de komende tijd kunt scoren in de PlayStation Store. Er is veel meer te halen, waaronder bijvoorbeeld elke week een nieuwe deal. Deze week is dat Control die afgeprijsd is naar 23,99 euro. Welke games ga jij allemaal kopen in de voorjaarsaanbiedingen?

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.