J.K. Rowling lanceert de website 'Harry Potter at Home'

  Nu veel mensen van ons thuiszitten in quarantaine vanwege het coronavirus heeft J.K. Rowling iets bedacht om voor een beetje 'magie' te zorgen in je huis. Onlangs is de website Harry Potter at Home gelanceerd.

  Warner Bros.

  Op de site kan je van alles en nog wat doen wat met Harry Potter te maken heeft. Je kunt quizzen maken, puzzels oplossen, testjes maken en nog veel meer. Je kunt zelfs het eerste Harry Potter boek gratis beluisteren. Ook kun je net als op de officiële Harry Potter site bekijken in welk huis je hoort, Griffoendor, Huffelpuf, Ravenklauw of Zwadderich. Je komt van alles te weten over het huis waarin jij gesorteerd bent.

  Ontsnap van de realiteit

  Zweinstein staat al 20 jaar bekend als de plek om even te ontsnappen van de realiteit. In deze rare tijd waarin we nu leven, wil J.K. Rowling alle Harry Potter fans die nu thuiszitten opnieuw 'verwelkomen'. Met deze site wil ze alle kinderen, ouders, docenten en alle andere mensen die thuiszitten een beetje magie toevoegen aan hun dag. Bekijk hier de website om zelf de magie te beleven van de wereld van Harry Potter.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.