Update - PlayStation Portal is eindelijk weer te koop in Nederland

News
donderdag, 11 april 2024 om 13:00
project q playstationf1686218815
Na de PlayStation 5 was ook de PlayStation Portal weer een doelwit voor scalpers. Maar de Remote Player is nu eindelijk weer terug in voorraad in Nederland.

Update - Nieuwe PlayStation Portal voorraad

Er is nieuwe voorraad van de PlayStation Portal beschikbaar op een aantal plekken. Bij bol.com en Amazon is de handheld van Sony nu verkrijgbaar. Wees er alleen wel snel bij voordat deze op is, want sinds de release verkoopt de hardware onwijs snel uit.
Oorspronkelijke bericht
Tijdens de coronapandemie is het goed duidelijk geworden dat er een flink slaatje valt te slaan uit het massaal opkopen van schare producten, om ze vervolgens voor de hoofdprijs door te verkopen op sites als Marktplaats en Ebay. Met de PlayStation 5 zorgde het er zelfs voor dat webshops loterijen moesten organiseren, om scalpers buiten de deur te houden.
Eind vorig jaar is er een nieuw product opgedoken waar scalpers hun vizier op hebben gezet, namelijk de PlayStation Portal. De Remote Player voor de PS5 was binnen de kortste keren uitverkocht en als je het product in huis wilde halen, dan moest je er flink wat meer voor betalen op tweedehandssites.
Wacht je sindsdien op een nieuwe voorraad voor de PlayStation Portal, zodat je het apparaat voor een normale prijs kan kopen, dan is nu het moment om je slag te slaan. Bij bol is de Portal namelijk weer in voorraad. Wees er alleen wel snel bij, voordat scalpers de voorraad weer opkopen.

PS5 games overal in huis spelen

Hoewel het er initieel op leek dat Sony zou komen met een nieuwe handheld, is de PlayStation Portal net even iets anders. Het product is namelijk een verlengstuk voor de PlayStation 5, als je geen toegang hebt tot de televisie waar de console op is aangesloten. Wil je partner bijvoorbeeld zijn of haar favoriete serie kijken op de televisie, dan kan je alsnog verder spelen op de Portal.