PlayStation Plus Premium-leden krijgen nóg een nieuwe demo

News
zondag, 09 juli 2023 om 9:00
playstation plus newf1655289162
Wie PlayStation Plus Premium heeft, kan zijn geluk niet op deze maand. PlayStation heeft namelijk weer een nieuwe demo toegevoegd. Dit keer betreft het een demo van een recent gelanceerde survival-horror-game.
PlayStation Plus Premium-gebruikers hebben toegang gekregen tot een nieuwe demo. Het betreft de demo van The Callisto Protocol, de horrorgame die eind 2022 verscheen. De game is van de oorspronkelijke maker van Dead Space en lijkt op sommige manieren best veel op de geliefde EA-game.
Via de demo kan iedereen met de duurste versie van het PlayStation Plus-abonnement alvast even proeven van de game via Game Trials. Deze demo's verschillen qua lengte, maar voor The Callisto Protocol betreft het een uurtje van de game. De game zelf is in zo'n tien uur uit te spelen, al kun je daar dankzij de recent verschenen DLC wel nog een paar uurtjes aan toevoegen.

PlayStation Plus Premium-leden genieten recent van veel demo's

De PlayStation Plus Premium-sectie met Game Trials is recent aangevuld met nog veel meer demo's dan alleen The Callisto Protocol. Zo is ook Hogwarts Legacy kort geleden toegevoegd, net als Weird West. De demo valt gewoon via de PlayStation Store te downloaden als je lid bent van de Premium-tier van PS Plus.