Eerste Street Fighter 6 DLC-personage verschijnt later deze maand

News
zaterdag, 08 juli 2023 om 17:00
street fighter 6f1682677523
Je kunt nooit genoeg personages hebben in een fighting game en dus krijgt Street Fighter 6 nog flink wat gezichten bij. De vechtgame van Capcom krijgt tal van DLC-personages en de eerste daarvan is Rashid. De vechtersbaas komt later deze maand nog naar de game toe.
Op 24 juli verschijnt het personage in Street Fighter 6 om precies te zijn. Rashid wordt dan voor iedereen speelbaar als je de Year 1 Character Pass van de game hebt. Wie de Deluxe- of Ultimate Edition van de game heeft, krijgt het personage ook direct erbij.
Het karakter zal tijdelijk ook gratis speelbaar zijn voor wie geen toegang heeft tot de Character Pass of in het bezit is van de Deluxe of Ultimate Edition. Het betreft een kleine demo van het personage van één uur die je kunt krijgen via een Rental Fighter ticket. Deze is via de in-game Fighting Pass te verkrijgen.

Een vernieuwde Rashid

De beschrijving voor het personage dat oorspronkelijk in Street Fighter 5 debuteerde leest voor het nieuwe deel als volgt:
"Rashid keert terug naar de reeks met een compleet nieuwe kijk op het leven. Na een openbaring realiseert hij zich dat hij de sterkste strijders van over de hele wereld wil vinden en de betekenis van hun kracht tot zich nemen. Daarom is hij vlogger geworden tijdens zijn reis en heeft hij altijd zijn camera bij zich om te livestreamen en om op te nemen hoe echte kracht eruit ziet."