PlayStation komt met nieuwe figuurtjes van populaire helden

News
vrijdag, 05 juli 2024 om 14:00
god of war ps plusf1637857750
PlayStation heeft een lange lijst van populaire game-helden. Als je erg groot fan bent van één van die personages, zijn er nu nieuwe figuurtjes te bestellen. Maar het zal voor sommige mensen maar de vraag zijn of die het geld waard zijn.
Actiefiguren zijn een veelvoorkomend stukje merchandise, dat al decennia lang aanhoudend populair is. Ze zijn vaak ook interessant voor de verzamelaar, zeker als ze in de doos gelaten worden. PlayStation-fans die een actiefiguur wel kunnen waarderen, kunnen er nu een aantal in de pre-order zetten van verschillende bekende helden.
Er zijn namelijk figuren van 15 centimeter aangekondigd van een aantal grote helden. Onder hen zijn Aloy uit Horizon Zero Dawn en Forbidden West en Kratos zoals hij verschijnt in de nieuwere God of War-games. Ook Jin Sakai uit Ghost of Tsushim is van de partij. Allemaal hebben ze veel articulatiepunten, dus er zijn heel wat poses mogelijk voor de figuren.
De prijzen lopen een beetje uiteen, want sommige actiefiguren hebben wat meer accessoires dan andere. Die van Kratos en Jin Sakai moeten bijvoorbeeld 33,60 euro kosten. Aloy komt met zoveel accessoires en alternatieve gezichten dat de figuur 56,40 moet kosten.

Aantrekkelijke actiefiguren?

Die prijzen zijn redelijk in lijn met wat figuren van dit formaat vaak kosten. Maar je zult wel moeten overwegen of je het je geld waard vindt. Actiefiguren kunnen qua kwaliteit alle kanten op en we zijn nog niet in alle gevallen erg overtuigd van de gelijkenis met hoe we de helden kennen van de games.
Mocht je ze wel leuk vinden, dan kun je nu alvast je bestelling plaatsen. De release is niet al te ver weg, want de figuren worden vanf 15 augustus bezorgd. Als je wel in bent voor een actiefiguur kun je dus al heel snel wat nieuwe personages aan je collectie toevoegen.

Populair Nieuws