Kijk nu de eerste minuten van The Walking Dead seizoen 10b!

    Walking Dead fans opgelet! Seizoen 10b van The Walking Dead staat alweer bijna voor de deur. De serie zal 23 februari weer van start gaan. Maar voor de fans die écht niet meer kunnen wachten hebben wij goed nieuws! AMC heeft de eerste minuten van seizoen 10b vrijgegeven.

    @ American Movie Classics (AMC)

    De openingsminuten laten al meteen zien dat het een ontzettend spannend seizoen gaat worden. In de clip zien we Carol en de anderen in een donkere grot. Al snel blijkt dat zij niet de enigen in de grot zijn. De groep is namelijk omringd door Walkers. Alpha, de leider van de Whisperers, kijkt vanaf boven op de gevangenen neer. Wanneer Carol oogcontact maakt met Alpha, begint ze uit woede te schreeuwen. Nadat Alpha de grot verlaat, vraagt ze haar onderdanen om er voor te zorgen dat de gevangenen niet kunnen ontsnappen.

    Het is duidelijk dat er in dit seizoen een keiharde oorlog uit zal barsten tussen de Whisperers en de vrienden aan de andere kant. We weten al wel van eerdere trailers dat we een hoop kunnen verwachten. Zo zullen we Negan met een Whisperer masker zien en zullen we Maggie weer terugzien. Maar helaas zullen we ook afscheid moeten nemen van een geliefd karakter.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.