Update - PlayStation 5 nu te koop met korting dankzij aanbieding

News
donderdag, 06 juli 2023 om 11:30
pexels kerde severin 5961216f1631282702
De PS5 kopen kan nu met korting bij bol.com. De Nederlandse winkel heeft de PlayStation 5 namelijk te koop aangeboden voor 544 euro, waarmee je voor het eerst daadwerkelijke korting hebt bij de aanschaf van het systeem. Check de aanbieding snel hier!

Update - PS5 nog steeds goedkoper bij bol.com!

Het is weer of nog steeds mogelijk om de PS5 goedkoper te scoren dan de adviesprijs. Jarenlang lukte het eigenlijk alleen om de PS5 in dure bundels te scoren, maar dat is verleden tijd. De losse console is niet bijzonder veel goedkoper, maar als je Call of Duty Modern Warfare 2 of God of War Ragnarok erbij wil, kun je het één en ander besparen.
Oorspronkelijk bericht:
De PlayStation 5 heeft officieel nog geen prijsverlaging gehad, maar dat maakt bol.com niet uit. Daar kun je de console nu namelijk met korting kopen, waardoor je niet langer 550 euro hoeft te betalen voor een Disc Edition van de PS5. De nieuwe prijs is dankzij deze aanbieding 544 euro. Toch is het niet de meest voordelige optie.
Je kunt namelijk ook voor een bundel kiezen die 559 euro kost. Dan betaal je als het ware slechts 10 euro voor de game bovenop de normale prijs van de Sony-console. Daarbij heb je keuze uit een editie met God of War Ragnarok of Call of Duty Modern Warfare 2.
Ga jij voor één van de opties? Laat het ons weten in de reacties hieronder!
Dit bericht is bijgewerkt op 6 juli 2023.