PIN storing maakt betalen momenteel moeilijk

News
dinsdag, 13 juli 2021 om 12:00
bank pasf1606750580
Een nieuwe week, een nieuwe storing, zo lijkt het wel de laatste tijd. Bij Allestoringen wordt een grote PIN-storing gemeld. In een klein uur zijn er al flink wat meldingen binnengekomen.
Nadat er vorige maand al een aantal storingen waren rondom het internetbankieren is het halverwege juli weer raak. Dit keer ligt het probleem alleen bij de PIN-automaten zelf. PIN heeft volgens Allestoringen namelijk last van problemen. Pinpassen kunnen volgens verschillende gebruikers helemaal niet meer gebruikt worden en ook pinautomaten zouden last hebben van de problemen.
Rond negen uur begonnen de eerste problemen, maar de eerste grote piek is pas rond 10.32 uur te vinden, gevolgd door een tweede piek rond het middaguur. Hoe lang de problemen aan zullen houden is alleen nog niet duidelijk.

PIN storing zorgt voor flink wat ongemak

De nieuwe PIN storing zorgt bij velen voor problemen, want betalingen zijn nu een stuk moeilijker te verrichten. Vorige week waren er ook al problemen met het internetbankieren. Toen lagen de problemen bij ING en de Rabobank, maar doordat het hier om een PIN storing gaat is de verwachting dat de problemen een stuk uitgestrekter zijn.
Uiteraard wordt dit bericht bijgewerkt zodra er meer informatie beschikbaar is.

Populair Nieuws