Pijnlijke fout in WandaVision gespot

  Marvel is behoorlijk in de fout gegaan met WandaVision. Van hoofdpersoon Vision weten we allemaal dat hij eigenlijk grotendeels roodkleurig is. Hij kan dit zelf veranderen, maar wij gaan er niet vanuit dat hij dit per lichaamsdeel doet. Tijdens een scene in de show is alleen door zijn mouw heen een heel menselijke huid te zien.

  Disney+

  Via Twitter werd deze fout openbaar gemaakt. Op de foto’s kan je zien hoe Wanda en Vision op een schommel zitten en elkaars hand vasthouden. Vision is op dit moment in zijn eigen rode vorm te zien, maar door de mouw van zijn blouse kan je zien dat de huid op zijn arm er nog heel erg menselijk uitziet. Dit is hoogstwaarschijnlijk gewoon een fout, maar Marvel kennende zou er ook nog wel eens een gedachte achter kunnen zitten.

  Theorieën

  Natuurlijk komen er met dit soort foutjes ook theorieën van de kijkers mee. WandaVision is tot nu toe een behoorlijk maffe serie, dus mensen proberen van dit soort hoogstwaarschijnlijke foutjes ook iets te maken. Er wordt gedacht dat dit misschien wel expres gedaan is door Marvel om te hinten naar het feit dat dit niet de ‘echte’ Vision is. Marvel is vaak wel erg precies in haar werk, dus wie weet is dit inderdaad wel een hint.

  Bijzondere serie

  WandaVision is na de eerste drie afleveringen nog altijd bijzonder onduidelijk. Hoewel er wel het één en ander aan theorieën rondgaat, kunnen we nog maar heel weinig zeker weten. Het seizoen heeft nog zes afleveringen te gaan en hierin zullen we ongetwijfeld veel meer duidelijkheid krijgen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.