Dit brengt seizoen 1 van Call of Duty Warzone 2.0

News
donderdag, 10 november 2022 om 13:00
warzone 20f1663316137
Call of Duty fans hebben de afgelopen weken kunnen genieten van Modern Warfare 2, maar er barst binnenkort nog veel meer geweld los.De lancering van Warzone 2.0 staat namelijk voor de deur. Activision heeft onthuld wat je daar zoal van kan verwachten.
Warzone 2.0 is enigszins op de schop gegaan, maar er zijn ook bekende elementen. Zo kunnen spelers wederom gebruik maken van loadouts. Voor andere items is er een nieuw rugzaksysteem dat helemaal is geïntegreerd in de nieuwe DMZ modus.
Deze nieuwe modus is nieuw in Warzone 2.0. Hij is eerder omschreven als een modus die lijkt op de game Escape from Tarkov, waarin spelers allemaal jacht maken op dezelfde loot. Activision omschrijft de modus als open world en verhaalgedreven. Operator squads hebben de vrijheid om allerlei verschillende missies te doen.
Wat betreft de Battle Royale modus introduceert Warzone 2.0 een Gulag, waarin uitgeschakelde spelers in 2v2 formaties kunnen strijden om weer terug te komen in de Battle Royale. Ze kunnen ervoor kiezen om elkaar uit te schakelen, maar als beide teams samenwerken om een sterke AI tegenstander te verslaan komen alle vier de spelers weer terug in de Battle Royale.

Wanneer lanceert Warzone 2.0?

Warzone 2.0 laat niet lang meer op zich wachten en alles over de game kun je nu lezen op de blog van Call of Duty. Samen met het eerste seizoen van Modern Warfare 2 lanceert de game op 16 november, om 19.00 Nederlandse tijd. Iets daarvoor gaat de originele Warzone offline. Maar het plan is dat deze game op 28 november rond 19.00 uur weer terugkomt onder de naam Warzone Caldera.