Phil Spencer na PS5 reveal: "Wij hebben het voordeel"

News
donderdag, 25 juni 2020 om 18:00
xbox series xf1637772091
Na het zien van de PS5 reveal is Xbox-baas Phil Spencer van mening dat Microsoft er voordelig voorstaat ten opzichte van Sony. In gesprek met Gamelab Live liet Spencer weten hoe hij over het PS5 reveal event dacht. Zijn reactie is opmerkelijk.
Na het zien van de PlayStation 5 reveal is Phil Spencer zelfverzekerd over de plannen die Microsoft heeft gemaakt voor de Xbox Series X. Zo laat hij weten dat de hardwarevoordelen van de Xbox Series X duidelijk gaan worden wanneer Xbox meer van haar games laat zien. Vooral bij framerates moet het verschil duidelijk gaan worden.
Wel laat Spencer weten dat hij vond dat PlayStation een goede presentatie heeft neergezet. Toch is de topman van Xbox realistisch en zegt hij: "Als ik naar onze positie kijk, met de games die we gaan tonen en hoe die eruit zien in combinatie met onze hardwarevoordelen, denk ik dat we ons in een hele goede positie bevinden."

Microsoft aan zet in juni

Hoe het allemaal daadwerkelijk uitpakt, zal in juli duidelijk worden. Microsoft is van plan om in die maand groots uit te pakken met haar games en zal dan haar plannen voor de console duidelijk maken. Zo zal Halo Infinite daar in ieder geval te zien zijn.
Een datum voor het evenement in juli is nog niet bekendgemaakt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties