Nieuwe Cyberpunk 2077 trailer toont Night City

  CD Projekt Red heeft een nieuwe trailer voor Cyberpunk 2077 gedropt. De game kreeg meer details in de Night City Wire stream en een daarvan was te zien in een trailer. De stad is namelijk enorm in de trailer.

  Night City is massief van formaat zoals je in de trailer kunt zien. De beelden uit de trailer zijn alléén afkomstig uit de proloog van de game. De stad is enorm en dat betekent dat je niet alles te voet hoeft te doen. Je kunt in de game dan ook kiezen om je zuurverdiende geld uit te geven aan een auto. De trailer onthulde een dealer die weg lijkt te geven dat je nieuwe bolides kunt kopen of je wagen aan kunt passen om in stijl door de stad te cruisen. Daarnaast kun je in de trailer smullen van een piepklein stukje verhaallijn en kun je ook opmaken dat er veel zijmissies zullen zijn, zoals in de The Witcher games. Check de trailer hieronder!

  Veel te doen

  De stad in Cyberpunk 2077 is opgedeeld in verschillende districten en omgeven door de Badlands, een woestenij waar je niet lang overleeft als je niet sterk genoeg bent. Als speler kun je de Badlands in met je wagen en daar verschillende verdorven plaatsen zien en toffe dingen ontdekken. Volgens CD Projekt Red is het gebied van The Badlands enorm. In de districten zijn bendes acties, waaronder de Animals, The Wraiths, de Lizzies en de Mox . Deze laatstgenoemde bende is gebaseerd op het idee van een voormalige prostituee en leeft volgens haar code.

  De trailer toont ook een enorm metalen karakter genaamd Adam Smasher. Hij komt uit Cyberpunk 2020 en is een volledig cybernetisch wezen. Hij is zeker iemand die waar je voor op moet passen, maar wanneer we hem tegen gaan komen is nog onbekend.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 10 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.