Marvel’s Avengers details onthullen grafische modi voor PS4 en PS5

  Vanavond krijgen we eindelijk weer nieuws uit Night City over Cyberpunk 2077. CD Projekt Red houdt namelijk straks de Night City Wire stream. Wij geven je de link waar je de stream kunt volgen!

  De Cyberpunk 2077 Night City Wire stream begint op donderdag 25 juni om 18:00. Tijdens de eerste aflevering, die 25 minuten zal duren, zal gloednieuw trailermateriaal worden getoond.

  Volg de Cyberpunk 2077 Night City Wire stream

  Wil je jij de Cyberpunk 2077 Night City Wire bekijken? Dat kun je hieronder! De stream wordt uitgezonden via het Twitch kanaal van CD Project Red. Ook is de stream via de YouTube video hieronder te volgen.

  De reeks video's zal ons een inkijkje geven in de wereld van deze open wereld RPG. Dit wordt een van de verschillende afleveringen binnen de reeks. Tijdens de aflevering worden nieuwe gameplay-beelden van Cyberpunk 2077 gepresenteerd. Ook zal CD Projekt Red meer details geven over verschillende features uit de game. Een van de spelfuncties die wordt uitgelicht is Braindance.

  Eerder werd een tweet gedeeld met daarin een extreem kort videofragment. In die video zien we een vliegend voertuig naar de skyline van Night City duiken. Het lijkt een beetje op de luchtambulances die het Trauma Team gebruikt.

  Cyberpunk 2077 plannen

  Oorspronkelijk stond de eerste Night City Wire voor 11 juni gepland. Dit was de laatste dag van de E3. Dit feestje ging uiteindelijk niet door omdat de Night City Wire stream werd uitgesteld. Uiteindelijk werd de stream uitgesteld uit respect voor de protesten in Amerika tegen racisme en politiegeweld.

  Op het moment staat de release van Cyberpunk 2077 op 19 november 2020 gepland. De game komt ook naar de PS5 en Xbox Series X. Iedereen die het huidige gen koopt, krijgt een gratis upgrade naar de next-gen versie.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.