Netflixserie Titans heeft een Batgirl gestrikt

News
maandag, 25 januari 2021 om 10:30
titans s1 unit 002f1574157102
De afgelopen maanden verschenen er op XGN.nl regelmatig nieuwsberichten over de serie Batwoman. Er zijn alweer twee seizoenen van de serie verschenen en misschien maakt Batman binnenkort zelfs zijn opwachting in de serie. Ondertussen zit Batgirl ook niet stil en krijgen we haar te zien in een hele andere serie. Sinds 2018 draait de serie Titans en daarvoor is een nieuwe Batgirl gestrikt.

Een superheldenserie op Netflix

De serie Titans is van DC Comics, op dit moment staan er al twee seizoenen online en later dit jaar verschijnt seizoen drie. Op de serie Batwoman kwam nog wel eens de kritiek dat de serie lastig te zien is in Nederland, maar Titans is gewoon te zien op Netflix. Aangezien alle Marvel producties nu exclusief te zien zijn op Disney Plus is dit één van de weinige superheldenseries die Netflix nog over heeft.

Wie is de nieuwe Batgirl?

In het derde seizoen zal Batgirl ook haar opwachting maken in Titans, maar welke actrice mag haar dan spelen? DC heeft actrice Savannah Welch gestrikt voor de rol van Batgirl. De 36-jarige actrice was eerder al te zien in films als: The Golden Rut, The Transcendents, Billy Gates, The Virginity Hit en Boyhood.

Wie krijgen nog meer te zien?

Daarnaast krijgen we in het derde seizoen natuurlijk ook weer de bekende namen te zien uit de vorige seizoenen zoals: Brenton Thwaites, Teagen Croft, Anna Diop, Minka Kelly, Ryan Potter en Alan Ritchson.

Populair Nieuws

Laatste Reacties