Peacock maakt Pitch Perfect serie

News
zaterdag, 25 september 2021 om 8:00
Een Pitch Perfect serie is in de maak bij de Amerikaanse streamingsdienst Peacock. Het verhaal zal zich enkele jaren afspelen na de gebeurtenissen van de laatste film uit de populaire filmreeks, meldt Variety.
Adam Devine keert terug als Bumper Allen, die naar Duitsland is verhuisd om zijn muziekcarrière nieuw leven in te blazen wanneer een van zijn nummers een hit wordt in Berlijn. Bumper was de belangrijkste vijand van de Barden Bella's in de eerste film en de leider van de mannelijke acapella-groep The Treblemakers. Hij keerde terug in de tweede film als een ondersteunend personage.
Elizabeth Banks, die ook in alle drie de films op de doeken verscheen en Max Handelman produceren de serie via Brownstone Productions, samen met Paul Brooks en Scott Neimeyer van Gold Circle Films ook Devine en Megan Amram zullen helpen bij de productie.

Peacock

Films die in series veranderen zoals onder andere "Pitch Perfect" komt omdat streamingdiensten steeds meer vertrouwen krijgen op hun bestaande IP om nieuwe scriptprogrammering aan te sturen. Peacock zendt momenteel bijgewerkte versies van de serie "Saved by the Bell" uit en werkt momenteel ook aan een reboot van "Battlestar Galactica", een drama-twist op "Fresh Prince of Bel-Air" en serieversies van "Field of Dreams", "MacGruber" en "Ted".
Pitch Perfect is een muzikale komediereeks met drie films waarvan het eerste deel in 2012 verscheen en het laatste deel in 2017. Onder andere Anna Kendrick en Rebel Wilson hadden een hoofdrollen in Pitch Perfect. Of zij ook een rol in de serie spelen is nog niet bekend. Ook de startdatum van de serie is nog niet bekend..