Paul Bettany hoopt Vision te blijven voor Marvel

News
maandag, 04 januari 2021 om 18:00
wandavisionf1609776448
Paul Bettany hoopt zijn rol als Marvel held Vision nog eventjes vast te kunnen houden. Hij geeft in een interview met SFX Magazine aan dat hij de rol geweldig vindt en erg graag vaker in de rol wil stappen. Natuurlijk zullen we hem zien in WandaVision, maar zullen we Vision daarna nog zien terugkeren?
De toekomst van Vision in Marvel films wordt niet hoog ingeschat nadat hij in Avengers: Infinity War werd vermoord door Thanos. Toch zullen we Paul Bettany nog een keer terugzien in de MCU. Zijn personage zal zelfs een gedeeltelijk eigen serie krijgen, namelijk WandaVision, waarin hij met zijn geliefde Wanda te zien zal zijn.

Wat wordt zijn rol?

Veel weten we alleen nog helemaal niet over WandaVision. Hoewel er al een trailer uit is, kregen we daaruit nog niet echt een goed idee van waar de serie precies over zal gaan. Natuurlijk gaan er geruchten rond, maar de rol van Vision is nog vrijwel onbekend. We zullen Bettany hoe dan ook veel gaan zien in de serie die vanaf 15 januari beschikbaar is op Disney+.

Hoge verwachtingen

Paul Bettany zelf zorgde er wel al voor dat onze verwachtingen voor de serie erg hoog liggen. Hij vertelde dat WandaVision iets gaat worden wat we nog nooit eerder gezien hebben in het universum en dat het absoluut geweldig gaat worden. Wij kunnen voor nu alleen maar hopen dat dit ook echt het geval zal zijn. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten tot ook wij van deze serie kunnen genieten.

Populair Nieuws