WandaVision wordt helemaal gestoord volgens acteur

News
dinsdag, 29 september 2020 om 11:00
infinity war wandavisionf1578916292
WandaVision wordt nog veel gestoorder dan we al dachten. Na de release van de trailer bleven we allemaal al met vraagtekens achter. De trailer maakte absoluut niet duidelijk wat er in de serie gaat gebeuren, maar wel dat het een gekke boel wordt.
Regisseur Kevin Smith tweette dat hij helemaal klaar is voor de release van WandaVision na de trailer. Hij noemde de serie ‘the creepy road to the multiverse of madness’. De acteur die Vision speelt in de serie, Paul Bettany, reageerde hierop met het volgende; ‘It gets more and more bonkers’.

Nog gekker?

De trailer die vorige week maandag online werd gezet door Marvel gaf maar weinig duidelijkheid over de serie. We kregen een aantal gekke shots te zien van Wanda en Vision als koppel. De twee lijken in een doodnormaal huishouden te leven en krijgen visite van een ander stel die ze vragen wanneer en waar de twee getrouwd zijn.
Dit is waar de trailer een gekke bedoeling wordt. Het lijkt wel een kortsluiting in iemands gedachten of een rare droom. Een ander opvallend shot uit de trailer is dat Vision op straat iemand in een auto ziet zitten. De vrouw lijkt bewusteloos achter haar stuur te zitten als Vision haar wakker maakt.
De vrouw vraagt tot Visions verbazing of ze dood is, waarna Vision op zijn beurt vraagt waarom ze dat zou denken. De trailer laat je weer ontzettend nadenken wanneer de vrouw antwoord met ‘Because you are’, waarna ze keihard begint te lachen.
Is het allemaal nog niet gek genoeg voor jou? Dan kan jij waarschijnlijk net als wij niet wachten tot de release van de serie in december 2020. Dan zullen we eindelijk meer duidelijkheid krijgen over het gekke verhaal in de serie.