Pas op voor Elden Ring spoilers op social media

News
donderdag, 17 februari 2022 om 18:00
elden ringf1624265795
Wie uitkijkt naar Elden Ring kan de komende week maar beter voorzichtig doen op het internet. Er worden namelijk spoilers van de game gedeeld op social media en YouTube. Wees dus voorzichtig als je door de game verrast wil worden.
Elden Ring is misschien wel één van de meest gehypete releases van het moment. De game staat inmiddels voor de deur, maar dat betekent vaak ook dat er een risico is dat er beelden lekken. Daar is de game nu dan ook slachtoffer van geworden.
Op Reddit zijn Elden Ring screenshots opgedoken die een nog niet officieel onthuld gebied tonen. Ook staat de eerste cutscene van de game op YouTube. Er wordt ook gemeld dat er gameplay op YouTube te vinden is, maar Bandai Namco lijkt daar bovenop te zitten en de video’s offline te halen.

Elden Ring al speelbaar geweest

Het is niet helemaal de eerste keer dat Elden Ring voor release te zien is geweest. Veel fans konden in 2021 bijvoorbeeld meedoen aan een network test. De gelekte beelden komen daar waarschijnlijk niet vandaan, aangezien ze content tonen die nog niet onthuld is. Mogelijk is de volledige game gelekt en nu in handen van mensen die het niet zo nauw nemen met spoilers.
Wie wel meer wil weten over Elden Ring kan onze preview lezen. Daarin vind je in ieder geval niets dat FromSoftware nog niet heeft vrijgegeven. Als je verdere spoilers wil vermijden is misschien handig om je social media een weekje te mijden.