Pas op: Pokémon Scarlet en Violet nu al gelekt!

News
maandag, 07 november 2022 om 16:30
pokemon scarlet violet coverf1660819726
Als je niet gespoild wil worden voor Pokémon Scarlet en Violet, dan moet je goed oppassen. De game is namelijk gelekt en er verschijnen nu veel spoilers online.
De Pokémon games hebben wereldwijd heel veel fans, die elke keer weer verrast willen worden door de verschillende Pokémon die ze op hun avontuur tegenkomen. Het is dan ook niet zo fijn als vlak voor de release van een nieuwe game er ineens allerlei spoilers online verschijnen. Wil je die vermijden, dan moet je nu goed oppassen.
Ondanks dat de release van Pokémon Scarlet en Violet pas gepland staat voor 18 november, lijkt de game nu al in handen gevallen zijn van een aantal spelers. Iemand heeft via Twitter een doosje van de game gepost en verschillende screenshots van de game. Dat meldt Eurogamer.
Het doosje is een Spaanse versie van Pokémon Violet, waardoor het erop lijkt dat er in Spanje een retailer veel te vroeg de game heeft verkocht. Het is ook opvallend dat de game nu al beschikbaar is in het wild, aangezien winkels de games vaak pas een paar dagen voor release krijgen.

Pokémon niet de eerste gelekte game

Het begint alleen wel een trend te worden dat Pokémon games vroegtijdig lekken. Eerder dit jaar verscheen ook al informatie van Pokémon Legends Arceus veel te vroeg op het internet en het jaar ervoor gebeurde hetzelfde met Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl.
Maar er zijn ook games naast Pokémon die er last van hebben. Van God of War Ragnarok zijn er ook grote spoilers online verschenen, iets waar de regisseur van de game niet bepaald blij mee is.