Paper Mario: The Origami King nu voor de laagste prijs ooit te scoren!

News
donderdag, 19 augustus 2021 om 15:30
paper mario origami kingf1594025954
First party titels van Nintendo blijven vaak lang hun hoge prijs vasthouden. Gelukkig kan je nu wel Paper Mario: The Origami King voor de Nintendo Switch goedkoop scoren, want Allyourgames heeft de titel voor de laagste prijs tot nu toe.
Met de huidige natte en koude zomer zullen veel mensen hun vakantie binnen doorbrengen. Nu het strand geen optie is, moet je je natuurlijk wel op andere manieren vermaken. Een nieuwe game is wat dat betreft een uitstekende optie en als je een Nintendo Switch is huis hebt, dan hebben wij goed nieuws voor je.
Bij Allyourgames kan je nu namelijk een sterke titel voor een lekker lage prijs oppikken. De webshop heeft namelijk de prijs van Paper Mario: The Origami King naar beneden getrokken. Daardoor is de titel nu voor de laagste prijs tot nu toe te scoren. Haal de game nu in huis, voordat de voorraad is leeggeroofd.

De wereld redden met een papieren Mario

In Paper Mario: The Origami King komt de bekende Italiaanse loodgieter voor een nieuw probleem te staan. King Olly heeft namelijk iedereen in origami-kunstwerken omgetoverd. Zelfs Bowser is niet aan het lot ontkomen. Het is aan Mario om het om te nemen tegen de Origami King en iedereen in Mushroom King te redden. Dat mag je, net zoals de voorgangers in de franchise, doen door middel van tactische turn-based gevechten en unieke puzzels.

Populair Nieuws