Vanaf vandaag overal gamen met Xbox Game Pass cloud gaming

  Microsoft heeft in een blogpost aangekondigd dat Xbox Game Pass Ultimate leden met een Android apparaat vanaf vandaag zonder extra kosten onderweg kunnen gamen aan de slag kunnen via cloud gaming. De line-up van ruim 150 games is daarbij niet mis!

  Gamers met een Android smartphone of tablet (of een PC) en een Xbox Game Pass Ultimate abonnement zijn vanaf vandaag niet meer aan hun console gebonden. Vanaf vandaag kan er in 22 landen onderweg aan de slag gegaan worden met een line-up van ruim 150 titels via cloud gaming (xCloud). De games kunnen vanuit de cloud gespeeld worden zonder extra kosten (de datakosten van je mobiele apparaat niet meegerekend). De progressie die op de Xbox One console gemaakt is, wordt daarbij in de cloud opgeslagen, waardoor je direct verder kunt gaan waar je gebleven was.

  Meer dan 150 titels direct met cloud gaming speelbaar met Xbox Game Pass Ultimate en meer op komst

  Tussen de ruim 150 titels in de Xbox Game Pass Ultimate catalogus zitten nieuwe games zoals Battletoads, Tell Me Why chapter 1 tot en met 3, Wasteland 3 en Spiritfarer. Andere games die direct te spelen zijn vanuit de cloud zijn Xbox Game Studios titels zoals Forza Horizon 4 en Minecraft Dungeons, maar ook topgames als NieR Automata. De volledige lijst aan games is hier in de blogpost van Microsoft te lezen.

  Het aanbod van de Game Pass titels verandert steeds. Deze week wordt de line-up nog uitgebreid met Company of Heroes 2 (17 september) en volgende week zullen Destiny 2 Shadowkeep, Warhammer: Vermintide 2 en Night in the Woods voor de dienst verschijnen. Ook deze games zijn direct via Xbox Game Pass Ultimate te spelen via de Xbox One console, PC of via Android.

  Een Xbox Game Pass Ultimate abonnement is voor nieuwe leden de eerste maand slechts 1 euro. Daarna al het abonnement 9,99 euro per maand

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.