Outriders release uitgesteld naar 1 april

News
donderdag, 07 januari 2021 om 10:00
schermafbeelding 2020 10 08 om 182356f1602176630
Outriders zou in eerste instantie al in 2020 verschijnen, maar de titel werd naar februari 2021 uitgesteld. Nu is dat al bijna om de hoek, maar helaas hebben we slecht nieuws voor de fans. People Can Fly en Square Enix hebben de titel namelijk nog een stukje doorgeschoven. De nieuwe releasedatum is gelukkig nog wel in 2021 terug te vinden. Ook hebben de studio's een gratis demo aangekondigd die voor de Outriders release te spelen is.

Outriders release laat nog twee maanden op zich wachten

Het is misschien een titel die compleet onder jouw radar heeft gevlogen, of juist het tegenovergestelde. Februari zou voor sommigen heerlijk beginnen met de Outriders release. Helaas gooien de twee studio's een beetje roet in het eten. Via een bericht laten zij weten dat People Can Fly en Square Enix beiden nog niet helemaal tevreden zijn met het uiteindelijke product. Daarom zal Outriders verschoven worden naar 1 april 2021 en nee, het is geen grap.
Nu is dit maar een kleine twee maanden extra wachten, dus echt veel om van te balen is er niet. Daar komt ook nog eens bij dat de studio's een gratis demo uit gaan brengen op 25 februari. Hier kun je alle vier de speelbare klasse uitproberen, in je eentje, of samen met anderen. Wij zullen in ieder geval vanaf het begin af aan aan de slag gaan om jullie up-to-date te houden met de laatste ontwikkelingen en wat wij natuurlijk van de demo vinden.

Outriders belooft veel spektakel

Als we op de trailers en gameplay moeten afgaan die we tot nu toe hebben gezien zal Outriders een spektakel worden, bomvol actie en natuurlijk loot. De trailers doen ons gelijk denken aan een kruising van de Mass Effect-serie, samen met wat verschillende RPG's en FPS-games in de mix gegooid. Laten we hopen dat de twee extra maanden genoeg zijn om de titel te perfectioneren. We hebben natuurlijk geen zin in nog een Cyberpunk-blamage.

Populair Nieuws