Outfits bekende PS4 games nu in Ghost of Tsushima

News
donderdag, 24 december 2020 om 16:30
ghosts of tsushimaf1660489492
Ghost of Tsushima laat je vanaf nu spelen met de outfits van je favoriete personages uit andere games. In een nieuwe update voegen ze outfits van meerdere populaire PlayStation game personages toe. Deze outfits zijn wel maar tijdelijk te krijgen. 15 januari worden ze weer uit de game gehaald, dus pak nu je kans!
De outfits zijn geïnspireerd door personages uit God of War, Horizon Zero Dawn, Shadow of the Colossus en Bloodborne. Al deze games zijn natuurlijk PlayStation exclusives, wat een slimme marketingzet is van Sony en Sucker Punch Productions. Hiermee promoten ze zowel Ghost of Tsushima als de andere vier games.

Hoe krijg je de outfits

Het unlocken van de outfits is eigenlijk vrij simpel. Het enige wat je hoeft te doen is een verhaal of survival missie te voltooien met één van de outfits. Zodra dit je gelukt is zul je ze alle vier krijgen. De outfits zijn natuurlijk wel in Ghost of Tsushima stijl gemaakt, wat eigenlijk wel een heel erg gaaf tintje geeft aan de daarvoor al hele vette outfits. Via Twitter liet het officiële account van Ghost of Tsushima ons zien wat we kunnen krijgen.

The Game Awards

Ghost of Tsushima werd één van de gaafste games van 2020. Tijdens The Game Awards 2020 kregen we te zien dat de fans het hier volledig mee eens zijn. De game werd genomineerd voor onder andere Game de of the Year, Best Performance en Best Action/Adventure awards en wist de prijs voor Best Art Direction zelfs te winnen.
Spelen jullie Ghost of Tsushima? En gaan jullie al deze outfits proberen vrij te spelen? Laat het ons weten