Oude bekenden te zien in nieuwe Dexter trailer

News
zaterdag, 11 september 2021 om 8:00
trailer dexter s9f1631264214
In een nieuwe trailer voor Dexter: New Blood wordt de terugkeer van twee belangrijke personages van de serie bevestigd.
In de trailer is te zien dat Dexter een nieuw leven heeft opgebouwd in Iron Lake. Het is duidelijk dat hij niet als kluizenaar heeft geleefd al die tijd. Hij is erg bekend bij de inwoners van het dorp.
Aan het einde van de trailer is te zien dat Dexter verbaasd is wanneer zijn zoon terugkeert. De komst van een personage die wist van het oude leven van Dexter zou kunnen betekenen dat het door Dexter nieuwe opgebouwde leven ook uit elkaar gaat vallen. Naast zijn zoon keert ook Deb Morgan terug. De twee zijn niet de enige bekende gezichten die terugkeren in de nieuwe show.

Serie krijgt nieuw einde

Dexter eindigde in 2013, maar veel fans zijn niet tevreden met het einde van de show, daarom komt er nu een nieuwe reeks aan afleveringen. Aan het einde van seizoen acht was te zien dat Dexter een nieuw leven had opgepakt na alles kwijt te zijn geraakt. De nieuwe show laat zien wat Dexter in de tien jaar na het einde van seizoen acht allemaal heeft gedaan. Dexter: New Blood zal op 7 november in première gaan. Het is nog niet duidelijk of de show ook in Nederland te zien zal zijn.
Dexter: New Blood wordt een korte show. Het is niet bedoelt als seizoen negen en de kans is ook klein dat er nieuwe seizoenen bij komen. De serie is echt bedoelt als nieuw einde van het verhaal en heeft slechts tien afleveringen.

Populair Nieuws