In Dexter seizoen 9 zien we allemaal bekende koppen

News
dinsdag, 27 juli 2021 om 13:30
screenshot 2021 03 04 dexter 2006f1614852332
Dexter seizoen 9 zal een waar feest van herkenning worden. Zo is bekendgemaakt dat er meerdere personages uit de originele serie terug zullen keren naar het nieuwe seizoen. Het gaat om Debra Morgan en de Trinity Killer.
Het was al bekend dat hoofdrolspeler Michael C. Hall zal terugkeren als Dexter, dé moordenaar van de serie. Komische noot: hij vermoordde acht seizoenen lang alleen 'slechte' mensen. Zijn zus werd gespeeld door Jennifer Carpenter. Zij keert terug voor de rol van Debra. Dit is bekendgemaakt op het Twitteraccount Dexter on showtime.
Let op spoiler volgt
Daarnaast is bekend geworden dat John Lithgow terugkeert. Hij speelde de Trinity killer in seizoen 3, een seizoen dat door veel fans wordt gezien als het beste Dexter seizoen. Mogelijk worden er nog meer oude castleden teruggebracht naar het negende seizoen. Zo is te lezen in hetzelfde twitterbericht: 'Who's next?'
Seizoen 8, bevatte volgens veel fans een wat teleurstellend einde. In 2013 kwam er een einde aan de serie. Het is nog onduidelijk hoe seizoen 9 precies zal aansluiten op de vorige seizoenen. De eerste trailer van het nieuwe seizoen kun je hier checken.