Opvallend: Among Us McNugget verkocht voor bijna 100.000 dollar

News
vrijdag, 04 juni 2021 om 16:30
among usf1622815052
Geloof het of niet, een Among Us McNugget is voor bijna 100.000 dollar verkocht op eBay: 99,997.00 dollar om exact te zijn. De McNugget van McDonalds maakte deel uit van de BTS Meal die in de Verenigde Staten verkrijgbaar is.
De McNugget die de vorm had van een Among Us poppetje werd aangeboden op de veilingsite eBay. De nugget kwam 28 mei erop te staan voor 99 cent. Uiteindelijk kwamen er maar liefst 184 biedingen op, waarvan er één om de nabij 100.000 dollar heeft aangeboden en er met de prijs van doorging.
Het etenswaar werd door iemand genaamd Polizna aangeboden. De verkoper heeft de McNugget aangeboden met de naam ‘McDonald’s Among Us shaped Nugget from BTS Meal’ en gezegd dat de kipnugget bevroren en verpakt opgestuurd wordt naar de bieder om de kwaliteit te behouden. Ook wordt de kipnugget opgestuurd met de beroemde Szechuan saus, die door het Xbox Twitter-account genoemd werd en volgens het account ook erbij verstuurd moet worden. Wie dit voor bijna 100.000 dollar heeft gekocht, is nog onbekend.
Ook het twitter-account van Among Us vindt het een rare veiling:

Among Us McNugget geveild voor 100.000 dollar door beroemdheid game

Het is niet voor niks dat de speciale kipugget voor zoveel dollar wordt gekocht. Among Us was één van de populairste games van 2020 en genereerde bijna een half miljard actieve gebruikers. Toch is het vrij opvallend dat één McNugget voor zoveel geld wordt verkocht. Misschien is de koper wel een grote fan van de game? Wij letten voortaan in ieder geval goed op welke vorm onze kipnuggets hebben bij de McDonalds.

Populair Nieuws