‘Optimus Prime komt naar Fortnite’

News
zondag, 28 mei 2023 om 13:30
fortnite season 2f1577464280
Volgens een recent gerucht komt Optimus Prime naar Fortnite. Een Reddit-gebruiker heeft dit gemeld en deelde daarbij enkele screenshots.
Hoewel de echtheid van de afbeelding nog niet officieel is bevestigd, heeft de hoge kwaliteit van de outfits in de afbeelding velen doen geloven dat dit een eerste blik is op het nieuwe seizoen. Volgens de afbeelding zal Optimus Prime, bekend uit de Transformers-franchise, beschikbaar zijn als outfit in seizoen 3 van Fortnite, hoogstwaarschijnlijk via de Battle Pass. Het gelekte beeld toont ook een personage dat op een Raptor rijdt, wat de geruchten bevestigt dat we binnenkort deze functie kunnen verwachten.
  • Wist je dat XGN elke vrijdag een reageer & win heeft waarbij je kans maakt op te gekke prijzen? Deze week zijn dat kaartjes voor Spider-Man Across the Spider-Verse en goodies

Nieuwe wapens in Fortnite

Volgens Reddit-gebruikers zijn de twee outfits die buiten beeld zijn geknipt afkomstig van recente enquêtes die zijn verzonden door Epic Games. Daarnaast zijn er op de gelekte afbeelding ook verschillende wapens te zien, waaronder mogelijk de Throwable Axe waarover geruchten gingen dat deze zou worden toegevoegd aan Fortnite met de release van Chapter 3. Er is ook een nieuw wapen dat lijkt op een Kinetic Blade en wordt vastgehouden door het personage op de Raptor. Dit wapen vertoont dezelfde paarse gloed als de Shockwave Hammer en Kinetic Blade, wat erop zou kunnen wijzen dat het het "chaos-item" van seizoen 3 zal zijn.
Epic Games heeft de inhoud van het volgende seizoen in Fortnite nog niet bevestigd, dus we zullen moeten afwachten of deze informatie legitiem is. Fortnite Chapter 4, seizoen 3, wordt naar verwachting rond 10 juni 2023 uitgebracht.