OPPO presenteert nieuwe smartphone lijn, OPPO Reno4

  OPPO heeft donderdag haar nieuwe vlagschepen op smartphone gebied gepresenteerd, de OPPO Reno4 lijn. In deze lijn zitten de OPPO Reno4, de OPPO Reno4 Pro en de OPPO Reno 4 Z. Qua design lijken de drie toestellen op het eerste oog erg op elkaar. De toestellen die half oktober al de Nederlandse markt verschijnen zijn er gericht op het maken van (nacht)foto’s en zijn klaar voor 5G.

  Wat hebben de Chinese smartphones te bieden?

  De Chinese gigant hoopt met deze vierde generatie definitief door te breken bij het grote publiek. Dit hoopt het bedrijf te doen door twee grote updates op gebied van filmen en fotografie. De OPPO Reno4 Pro en OPPO Reno4 hebben beide Ultra Night Video en Ultra Steady Video 3.0. Met deze functies kun je er makkelijk mooi beeld schieten, ook in de nacht.

  Daarnaast zijn de Reno4 en de Reno4 Pro ook uitgerust met een 65W SuperVOOC 2.0, hiermee kan je in iets meer dan een half uur je smartphone volledig opladen. Als ondersteuning van de smartphones hoopt OPPO later dit jaar ook een nieuwe OPPO Watch op de Nederlandse markt te brengen.

  De Reno4 Pro, Reno4 en de Reno4 Z

  De duurste variant, de OPPO Reno4 Pro 5G krijgt een 6,55 inch beeldscherm met 1080x2400 pixels. De hoofdcamera aan de achterkant is 48MP terwijl de selfiecamera maar liefst 32MP is. Het krijgt een batterij van 4000 mAh, met 12 GB RAM en 256GB ROM. Het toestel gaat 799 euro kosten.

  Daarna komt de OPPO Reno4, deze smartphone is met 8GB RAM en 128GB ROM 599 euro. Het scherm is met 6,4 inch dan wel iets kleiner, maar het aantal pixels is met 1080x2400 dan wel hetzelfde. De hoofd- en de selfiecamera is bij dit model hetzelfde als bij de pro, alleen de overige camera’s achterop zijn hier wel een stuk minder vergeleken met de Pro.

  En tot slot is er het budget model, de OPPO Reno4 Z. Het model heeft wel weer een groot scherm, maar levert qua camera wel weer erg veel in. Al hoewel de ‘hoofdcamera’ achterop nog steeds 48MP, de Reno 4 Z met 8 GB RAM en 128 GB ROM krijgt een adviesprijs van 399 euro mee.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.