Speel nu de eerste 10 uur van FIFA 21 gratis!

  Volgende week ligt FIFA 21 in de winkelschappen, maar voor het zover is kan je nu al aan de slag met de nieuwe voetbalgame. De eerste 10 uur kan je namelijk gratis spelen via EA Play!

  Wil je alvast een head start maken met FIFA 21, dan kan je nu al met de nieuwe game van Electronic Arts aan de slag. Voorafgaand aan de release op 9 oktober is de game namelijk nu al 10 uur lang te spelen door middel van EA Play, de abonnementsdienst van de uitgever.

  Na die 10 uur moet je de game wel kopen als je verder wil gaan, maar het is een goede manier om te kijken of je de nieuwe FIFA een aankoop waard vindt. Daarnaast krijg je ook nog een aantal andere voordelen voor FIFA 21 met EA Play. Zo krijg je voor de release al early access objectives voor FUT 21 en vanaf 9 oktober krijg je XP boosts, FUT kits en FUT Stadium vanity items voor de populaire modus. Alle voortgang die je in de gratis trial maakt, kan je bovendien meenemen als je vervolgens FIFA 21 koopt.

  Wat brengt FIFA 21 allemaal?

  FIFA 21 zal een aantal nieuwe elementen introduceren en modi uit andere jaren terug laten keren. Zo zal de carriere modus een flinke makeover krijgen, zoals een nieuwe interactieve simulatie modus voor wedstrijden en een uitgebreid trainingssysteem. Ook keert VOLTA terug, waarbij je je voetbal skills mag tonen op het asfalt en is EA samenwerkingen aangegaan met Inter Milan en AC Milan.

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.