Opnieuw populaire PS5-game in de sale bij MediaMarkt

News
dinsdag, 31 januari 2023 om 9:00
mediamarktf1641464864
Het regent aanbiedingen, zo lijkt het. MediaMarkt is flink aan het stunten met prijzen, wat toch flink in de portemonnee scheelt als je net een PlayStation 5 hebt gekocht. Ook nu is er weer een populaire PS5-game in de sale, voor slechts een paar tientjes.
De horrormaand november is nog maar net achter de rug of we kunnen The Chaint in de sale kopen bij MediaMarkt. Het gaat zelfs om de limited edition van The Chant die nu flink afgeprijsd is. Voor zowel de Xbox Series S/X, de PlayStation 5 en de PC betaal je nu slechts minder dan twee tientjes. Dat is niet verkeerd voor een game die uitgebracht werd afgelopen november!

PS5-game en andere versies in de sale bij MediaMarkt

Wij waren redelijk tevreden over The Chant in onze review. Niet voor niets beoordeelden wij deze horrorgame namelijk met een 8. Dat is een prima cijfer! Vooral de originele horror sprak ons aan. Al zijn er ook wel wat minpuntjes aan deze game. Zo is het vechtsysteem niet heel diepgaand en had ook de skill-tree wat uitgebreider mogen zijn. Desondanks is deze horrorgame prima om van te smullen!