Stranger Things ster gelooft in goed einde

News
woensdag, 25 januari 2023 om 9:30
068 ra02 strangerthings s4universal base na 00 zxx 1f1672995257
Stranger Things ster Finn Wolfhard is optimistisch over de vriendschap van zijn personage Mike Wheeler met Will Byers. De Netflix-show bereidt zich voor om te beginnen met filmen voor het vijfde en laatste seizoen. In het vorige seizoen kregen we te zien dat Will (Noah Schnapp) duidelijk gevoelens heeft voor zijn oude bestie, maar zoals het er nu uitziet is Mike zich niet bewust van de gevoelens van zijn vriend.
“Wat de relatie tussen Mike en Will betreft, ik vind het altijd een beetje grappig, vooral vorig seizoen waarin Mike zo dom was”, vertelt Wolfhard aan Indiewire. “Ik kan me niet voorstellen dat Mike Will volledig zal accepteren en ik wil echt dat Will een heel gelukkig einde krijgt.”
“Wat er geweldig zal zijn aan seizoen vijf, is dat de Duffers een soort van probeert om elke personage een perfect einde te geven. Dus ik ben opgewonden om te zien wat er uiteindelijk gebeurt.”
strangerthings strangerthings4 9 01 53 00 15f1682072589
Geïnspireerd door de reis van zijn personage in de populaire scifi-serie, kwam Schnapp onlangs uit de kast als homo op TikTok. “Ik denk dat ik meer op Wil lijk dan ik dacht”, zei hij in de video.
“Ik ben ongelooflijk trots op Noah dat hij zo publiekelijk naar buiten is gekomen. Ik vind het zo ongelooflijk moedig”, zegt Wolfhard in hetzelfde interview.