Steun het goede doel van Game Changers en win toffe game prijzen

News
zondag, 29 januari 2023 om 11:00
pexels kerde severin 5961235f1632836754
Game Changers bestaat uit een grote groep enthousiaste gamers die in het weekend van 10 tot en met 12 februari drie dagen lang live gamen op Twitch om geld op te halen voor Duchenne Parent Project.
De gaming marathon gaat op vrijdag 10 februari om 12.00 uur van start en zit bomvol met gesponsorde gaming-gerelateerde zaken, welke verloot wordt onder de donateurs. Tijdens de marathon worden er meer dan 100 games verloot, worden er diverse veilingen gehouden en kan men ook kans maken op onder andere een PlayStation 5 en een luxe gaming laptop van MSI.
De games die gespeeld worden lopen uiteen van retro tot recente releases, maar zijn grotendeels verbonden via het thema “plezier met elkaar”. Verwacht verder een aantal bijzondere gasten, waaronder populaire Nederlandse streamers.
Met de oprichting van Game Changers hopen Rowdy Oomen en zijn team charity streams populairder te maken in Nederland. Dit doen ze door alle aspecten van games erbij te halen: het sociale, het creatieve en het doorzettingsvermogen dat met games gepaard gaat. Door dit allemaal te combineren, proberen ze een gezellige sfeer neer te zetten terwijl ze zich inzetten voor het goede doel.
Door te doneren help je een goed doel, terwijl je ook nog eens kans maakt op een leuk gaming item. Doneren kan via de officiële actiepagina.

Wat is de spierziekte Duchenne?

Bij de spierziekte Duchenne worden de spieren steeds minder sterk. Kinderen met deze ziekte missen een stofje (het eiwit dystrofine) dat ervoor zorgt dat de spieren stevig blijven. Zonder dit stofje worden de spieren steeds minder sterk.
Duchenne Parent Project stimuleert wetenschappers, artsen en bedrijven om onderzoek voor een behandeling of een geneesmiddel voor de ziekte van Duchenne te versnellen en zorg en hulpmiddelen voor de kinderen verder te verbeteren.

Populair Nieuws

Laatste Reacties