Ontwikkelaar Cyberpunk 2077 bezig met nieuwe open-world game

News
vrijdag, 24 september 2021 om 12:00
cyberpunk 2077f1674491001
Er is een vacature verschenen op damesjobs.co. De vacature is geplaatst door CD Projekt, de ontwikkelaar van Cyberpunk 2077. Het bedrijf is opzoek naar iemand die het team komt ondersteunen met het maken van events voor een nieuwe open-world game.
CD Project is opzoek naar een Open World Designer die komt werken op het Poolse hoofdkantoor van de ontwikkelaar.
Een sollicitant moet minimaal twee jaar ervaring hebben met het maken van open-world games of werk hebben verricht wat vergelijkbaar is met het project waar CD Projekt RED mee bezig is. De sollicitant moet ook een aantal opdrachten doen om te laten zien wat hij of zij allemaal kan.

Wat zal de open-world game worden?

In de vacature staat niet precies voor welke game de vacature is bedoeld. Het zou goed kunnen zijn dat dit voor een nieuwe game voor de The Witcher reeks is. Dit kan namelijk mogelijk het volgende project worden van CD Projekt na Cyberpunk 2077. Dit is niet zeker, het kan ook voor uitbereidingen zijn van Cyberpunk 2077 of zelfs een compleet nieuwe game.
Als het voor een nieuwe game is, dan werkt de studio aan meerdere games tegelijkertijd. CD Projekt heeft namelijk al gezegd dat het bedrijf het werkproces binnen het team zo gaat aanpassen dat het mogelijk is om bezig te gaan met twee titels op hetzelfde moment. Dit zou nodig moeten zijn als CD Projekt een nieuwe game wil uitbrengen, want het is de bedoeling dat Cyberpunk 2077 nog een aantal jaar mee zal gaan en dat neemt gezien de beloofde uitbreidingen - en het oplossen van alle bugs - nog wel even tijd in beslag.

Populair Nieuws