Officiële PS5-afspeellijst met drie privé-video's opgedoken

  Het officiële YouTube-kanaal van PlayStation Frankrijk heeft mogelijk een paar geheimen verklapt. In de officiële PS5-afspeellijst staan namelijk een aantal video's op Privé. Speculatie vliegt hierdoor in het rond over wat de inhoud van de drie video's kan zijn.

  Sony

  Wie naar de officiële PS5-afspeellijst gaat van het Franse YouTuibe-kanaal van PlayStation komt uit bij een lijst van 54 video's. Opvallend genoeg zijn video 51 tot en met 53 op Privé gezet, waardoor niemand kan zien wat de video's precies inhouden. Een oplettende gebruiker op Resetera ontdekte de video's.

  Toen de gebruiker zijn bevindingen deelde op het forum waren er zelfs vier video's die op privé stonden. Inmiddels is duidelijk dat de laatste video een teaser is van Godfall. Hierdoor blijven nog drie video's over waarover fans nu al massaal speculeren. Op het fora wordt voorspeld dat het video's van andere games moeten zijn die nog onthuld moeten worden.

  Ook wordt gespeculeerd dat het video's kunnen zijn van toekomstige aankondigingen van de PlayStation 5. De releasedatum van de PS5 is immers nog onbekend en ook heeft Sony nog geen prijs voor de PlayStation 5 bekendgemaakt. Gespeculeerd wordt dat deze onthullingen in september eindelijk plaats zullen vinden.

  Meer informatie rondom PS5 games

  Opvallend is dat de laatste dagen steeds meer informatie rondom games van de PlayStation 5 bekend wordt gemaakt. Zo stond Ratchet & Clank Rift Apart in het zonnetje tijdens gamescom. Met een uitgebreide demo en interviews werden allerlei details bekendgemaakt over de game. Tevens gaf een nieuwe analyse van VGC inzicht over wanneer de PS5 uit zou moeten komen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.