De beste back to school gear - Laptops, tablets en meer!

  Augustus begint langzaam maar zeker op haar einde te lopen en dat betekent dat de schoolbanken alweer in het vooruitzicht staan. Vele (nieuwe) scholieren moeten er weer aan geloven en dat betekent veel korting op handige toffe (tech)-gadgets. Wij zetten de beste back to school gear voor je op een rijtje.

  Seagate Expansion Portable Drive 1TB (49,90 euro)

  We trappen deze lijst vol met de beste tech)-gadgets voor school af met een handige HDD. Een harde schijf is vandaag de dag bijna een vereiste voor alles wat je op school wel niet moet doen. Een laptop kan immers maar zoveel bestanden dragen en een losse harde schijf weet je opslag al snel flink te vergroten.

  Een 1TB HHD lijkt misschien wel een beetje overdreven, maar zal voor flink wat plezier zorgen. Deze kun je namelijk voor de komende jaren gewoon gebruiken. Niet alleen al je schoolwerk, maar ook films, series, foto’s en video’s kun je hier zonder pardon op kwijt. Een heerlijk aanbieding als het aan ons ligt, want je betaalt als je de HDD op lange termijn gebruikt nog geen eens 10 euro per jaar voor.

  Apple AirPods 2 met draadloze oplaadcase (188 euro)

  Het schooljaar moet je goed beginnen en dat betekent dat je van goede oordopjes voorzien moet zijn. Het is de ideale manier om ervoor te zorgen dat je tijdens het reizen voorzien bent van vermaak en daarnaast ook nog eens handig voor wanneer je je op je werk moet richten. Via oordopjes kun je jezelf goed afsluiten van de buitenwereld en er zijn maar weinig oortjes die dit zo prettig doen als de Apple AirPods.

  Hoewel deze oortjes niet noice canceling zijn, weten ze je toch vrij goed af te sluiten van de buitenwereld. Wat het de ideale oortjes maken voor iedere situatie is de slimme AI. Deze weet precies wanneer je muziek op pauze moet en doet dit dan ook automatisch als je een oortje uit doet.

  Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 (229 euro)

  Wie niet de hoofdprijs voor een laptop wil betalen, kan natuurlijk ook zijn hardverdiende geld spenderen aan een goede tablet. Wij raden de Samsung Galaxy Tab A 10.1 aan dankzij het grote scherm en de betaalbare prijs. Hoewel de tablet niet het allersnelste is in opstarten, kun je met deze tablet prima uit de voeten.

  Door het lekkere formaat kun je bijvoorbeeld heel handig aantekeningen bijhouden van de lessen en is het tevens handig voor het blokken. Het tablet-formaat zorgt als het ware voor een e-book idee, waardoor samenvattingen leren en pdf-varianten van boeken heel fijn te lezen zijn op de tablet. De ideale back-to-school gear dus!

  Lenovo Ideapad Slim 1-14AST-05 81VS006SMH (249 euro)

  Wie bereid is om een paar tientjes extra uit te geven kan alsnog kiezen voor een laptop om mee te werken. Dit goedkope model is prima voor je schoolwerk, maar daar blijft het ook wel bij. Door de beperkte specificaties is het af te raden om deze laptop vol te gooien met games of programma's als Photoshop en Premiere Pro.

  Als extraatje is de laptop tevens voorzien van een Microsoft Office-pakket, waardoor je in ieder geval al van een goede basis voorzien bent. Tevens is de laptop lekker ligt, waardoor je al helemaal lekker compact bent. Ideaal voor iedere les wat dat betreft, al kun je geen CD’s of DVD’s afspelen. Gelukkig is Netflix altijd nog een optie.

  Microsoft Surface Pro 7 (2019) - Core i5 - 128GB (799 euro)

  Hoewel de Lenovo Ideapad een prima laptop is voor schoolwerk, kun je met de Microsoft Surface Pro 7 een stuk beter uit de voeten. Deze laptop is namelijk een hybride die ook als tablet te gebruiken is. Hierdoor heb je veel meer mogelijkheden qua gebruik en kun je dus ook meer profijt halen uit de ervaring.

  De Laptop is bijvoorbeeld supersnel dankzij een ingebouwde SSD en heeft een 8GB werkgeheugen waardoor je in iedere situatie snel gebruik kunt maken van je laptop. Daarnaast is het een compact apparaat dat maar weinig weegt en daardoor ook geen hernia zal veroorzaken wanneer deze in je rugzak zit. Dat de laptop tevens zwaardere programma’s kan draaien is daarnaast ook een groot pluspunt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.