Officieel: er komen nieuwe Star Trek films aan!

News
zondag, 19 september 2021 om 8:30
hev 1631886944277f1645091451
Paramount heeft officieel aangekondigd dat er in de filmstudio aan meer dan één Star Trek-film wordt gewerkt. De aankondiging maakte deel uit van een afscheidsbericht van Paramount-CEO en voorzitter Jim Gianopulos, die opstapt. Brian Robbins neemt de taken van hem over.
In een memo waarbij Gianopulos zijn vertrek aan het personeel aankondigd, en die in handen van The Hollywood Reporter kwam, schrijft hij over zijn tijd voor de studio en drukt hij zijn opwinding voor aankomende projecten uit.

Kelvin Timeline van Star Trek

In 2009 is er een nieuwe reeks van Star Trek gelanceerd, met Chris Pine in de hoofdrol als Captain Kirk, met de excentrieke Vulcan Spock aan zijn zijde. In die reeks zijn tot nu toe drie films gekomen, met Star Trek Beyond uit 2016 als laatste entry in de franchise. Veel fans verwachten een nieuw deel in die serie en het is dus goed mogelijk dat Paramount werkt aan een nieuw project met Chris Pine, maar het kan ook om een ander deel gaan. Naast de grote blockbusters films wordt er namelijk ook gewerkt aan andere Star Trek projecten, zoals Star Trek Discovery. Mogelijk kan het dus ook gaan om andere films in de franchise.

Populair Nieuws