Alle speciale Nintendo Switch Pro Controllers op een rij!

Article
zondag, 19 september 2021 om 9:00
De Nintendo Switch Pro Controller wordt gezien als de beste controller die je kan halen voor je Switch en een grote upgrade ten opzichte van de Joy-Cons. De controller heeft bovendien veel speciale edities, om je liefde voor bepaalde franchises te tonen. Dit zijn alle speciale Nintendo Switch Pro Controllers op een rij.

Super Smash Bros. Edition

Als er één populaire game is op de Nintendo Switch waarvoor een Nintendo Switch Pro Controller wordt aangeraden, dan is het wel Super Smash Bros. Ultimate. Helemaal als je de game competitief speelt of aan je vrienden wil bewijzen dat jij de beste Super Smash Bros. speler van je vriendengroep bent.
Met de Nintendo Switch Pro Controller heb je simpelweg namelijk meer controle over de acties van de talloze karakters die de game rijk is. Middenin een bloedstollend gevecht wil je immers niet per ongeluk een verkeerde aanval uitvoeren of de kramp krijgen in je handen.
Ben je een grote fan van Super Smash Bros., dan wil je natuurlijk ook de speciale versie hebben die bij de game hoort. Nintendo heeft namelijk een unieke, zwart-witte Nintendo Switch Pro Controller gemaakt die versierd is met het iconische logo van de franchise.
monster hunter rise nintendo switch pro controllerf1631699422

Monster Hunter Rise Edition

Als je in Super Smash Bros. Ultimate even niet oplet of een fout maakt door de controller, dan heb je de kans dat een tegenstander je schade aanricht of de eindeloze diepte in mept. In Monster Hunter Rise daarentegen zullen de gevolgen nog veel groter zijn, want de torenhoge monster waar je tegen vecht zullen je plat stampen of spiezen tussen twee rijen vlijmscherpe tanden.
Wil je dus zo veilig mogelijk vechten en niet de kans lopen dat je last van je vingers krijgt middenin de vele bossfights in Monster Hunter Rise, dan is het verstandig om een Nintendo Switch Pro Controller aan te schaffen. Helemaal voor wanneer je in de latere fases van het spel komt, wanneer de monster allemaal maar groter en dodelijker worden.
Ben je een heel groot fan van de franchise, dan kan je ook besluiten om de speciale Monster Hunter Rise Nintendo Switch Pro Controller te halen. De unieke versie ziet er stijlvol uit, met een aantal klassieke ornamenten uit de franchise, maar de de show wordt natuurlijk echt gestolen door de gouden Magnamalo - een gloednieuw monster die met Monster Hunter Rise is geïntroduceerd - op de voorkant van de controller.
splatoon 2 nintendo switch pro controllerf1631699562

Splatoon 2 Edition

De Nintendo Switch is niet bepaald een platform dat bekendstaat om shooters. Veel shooter-fanaten zullen namelijk sneller kiezen voor een PlayStation, Xbox of PC als ze willen genieten van een heel scala aan FPS en TPS games. Maar dat betekent niet dat de Switch geen shooters in haar catalogus heeft.
Zo zijn de Splatoon games zeer populair en kennen de titels een loyale fanbase. De gameplay is bovendien uniek in vergelijking met andere shooter, zoals we gewend zijn van Nintendo. In plaats van je vijanden neer te schieten met lood, spuit je ze juist onder met verf of is het zelf de bedoeling om de levels zelf onder te kalken met emmers aan verf.
Natuurlijk kan je ook je voordeel halen in shooters met een betere controller. Daarom heeft Nintendo een Splatoon 2 Nintendo Switch Pro Controller gelanceerd. En niet één, maar twee! Eentje is even kleurrijk als de game zelf, terwijl je andere juist onder de zwarte verf zit.
xenoblade chronicles 2 nintendo switch pro controllerf1631699769

Xenoblade Chronicles 2 Edition

Lange tijd gingen niet alleen shooter-liefhebbers de consoles van Nintendo uit de weg, maar ook RPG-fans. Daar is sinds de Wii alleen verandering in gekomen, want toen zijn er ineens vele RPG toppers naar het platform gekomen, waaronder Xenoblade Chronicles.
Op de Nintendo Switch heeft de topper eindelijk een echte sequel gekregen in de vorm van Xenoblade Chronicles 2. Je kan tientallen uren in het avontuur stoppen, zoals we van een JRPG gewend zijn. Natuurlijk wil je wel dat het comfortabele uren zijn, waardoor investeren in een Nintendo Switch Pro Controller geen overbodige luxe is. En als je dan toch bezig bent, kan je kiezen voor een unieke Xenoblade Chronicles 2 versie!