Officieel: Dit is de launch line-up van Xbox Series X

  Nog een paar weken en dan is het zover: de Xbox Series X en S liggen in de schappen. Hoewel het lang onduidelijk was welke games er nou precies op dag één beschikbaar zijn op de console. Nu is daar een klap op gegeven en zijn de launch line-up games bekend. Deze 30 games mag je verwachten!

  Microsoft

  Microsoft onthulde de lijst met launch games voor de Xbox Series X en Xbox Series S op haar website. Van de 30 games die op dag één beschikbaar zijn, is het gros meteen via Smart Delivery beschikbaar. Sommige games, zoals Assassin's Creed Valhalla, waren al bekend, maar anderen zijn nieuw.

  Hieronder vind je de volledige lijst met de launch games die je op 10 november op de de next-gen console kunt spelen. We hebben waar mogelijk meteen een handige pre-order of aanschaflink toegevoegd naar zodat je de games gelijk kunt bestellen!

  Games met Smart Delivery:

  Games zonder Smart Delivery

  Xbox Series X launch line-up biedt genoeg games voor een naadloze transitie

  Naast deze 30 games uit de launch line-up van de Xbox Series X en S, biedt Microsoft nog talloze andere games. Dit zijn de games die al uit zijn gekomen voor de Xbox One en Xbox 360. Microsoft maakt namelijk bijna alle games backwards compatible op de next-gen console.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.