Nog een miniserie van de Obama's komt naar Netflix

News
donderdag, 15 juli 2021 om 13:00
mo community events 09 rf1626342680
Barack en MIchelle Obama zijn druk bezig na hun tijd in het Witte Huis. Er komt nu namelijk nog een miniserie van hun productiehuis naar Netflix toe.
Sinds de Obama’s zijn vertrokken uit het Witte Huis, is het tweetal niet achterover gaan leunen. In 2018 hebben de voormalig president en First Lady van de Verenigde Staten namelijk het productiehuis Higher Grounds opgericht. De Obama’s sloten daarbij meteen een meerjarige deal met Netflix om hun producties daar uit te brengen.
Na een drietal documentaires, een film en een serie gericht op kinderen is er nu ook nog eens een miniserie van de Obama’s onderweg naar Netflix. Dat meldt Variety. De nieuwe show heet Blackout en is een anthology serie, wat inhoudt dat alle zes afleveringen een ander verhaal vertellen met een andere cast.

Waar gaat de nieuwe Netflix miniserie over?

Hoewel elke aflevering van Blackout een ander verhaal vertelt, zijn de episodes wel met elkaar verbonden door het onderwerp. Elke aflevering speelt zich namelijk af tijdens een grootschalige blackout in New York. Tijdens de donkere periode zullen een aantal Afro-Amerikaanse tieners de liefde vinden.
Wanneer Blackout precies op Netflix zal verschijnen, dat is nog niet bekendgemaakt. In september zal eerst nog de film Worth van Higher Ground productions uitkomen op de streamingdienst.

Populair Nieuws