Third Party Nintendo Switch Pro Controller nu te koop voor 24,99 euro!

  Het is bijna algemeen bekend dat de Nintendo Switch Pro Controller de beste manier is om op je Switch te gamen, maar het apparaat is wel vrij prijzig. Heb je daar niet de financiële middelen voor, dan is dit goedkopere alternatief misschien iets voor je.

  Mindscape

  De Nintendo Switch komt standaard met twee Joy-Cons. Deze controllers zijn typisch Nintendo, doordat ze op verschillende manieren intuïtief gebruikt kunnen worden. Zo kan je ze aan de Switch hangen om het apparaat als een handheld console te gebruiken, je kan de Joy-Cons loskoppelen om ze als normale controller te gebruiken en voor sommige games geldt één Joy-Con zelfs al als controller. Ideaal wanneer je een game samen met een vriend of vriendin wil spelen en diegene de andere Joy-Con kan gebruiken.

  Alternatief voor de Joy-Cons?

  Helaas zijn de standaard controller wel vrij klein en zal het voor veel mensen niet heel comfortabel zijn om er lange game-sessies mee te houden. De gebruikelijke aanrader is dan geval is de Nintendo Switch Pro Controller. Dit apparaat is te vergelijken met een ‘standaard’ controller die ook krijgt bij je PlayStation of Xbox, maar in tegelijkertijd ook één van de beste in die categorie. Eén nadeel: met een adviesprijs van 64,99 euro is de Pro Controller wel aan de prijzige kant.

  Gelukkig zijn er tegenwoordig ook alternatieven voor de Pro Controller die door third parties zijn gemaakt. Neem bijvoorbeeld de Pro Controller van Mindscape. Qua vorm komt het apparaat overeen met een Xbox controller en ligt even fijn in de hand. De controller is bovendien draadloos en is in een paar uur weer helemaal opgeladen, zodat je meteen weer verder kan gamen. Wil je dus niet de hoofdprijs betalen voor de officiële Pro Controller, ga dan voor het goedkopere alternatief.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.